Personalizirani poklon, osobu kojoj poklanjate, može beskrajno razveseliti. Personalizirani ukrasi za zid ili vrata dječje sobe mogu pokazati voljenoj osobi koliko vam znači, a takav poklon, jednostavno je osobniji i draži onome koji ga prima.

Otkad radim personalizirane kutije za uspomene, primila sam mnogo upita za druge poklone kao što su zidni ukrasi na kojima su ispisani podatci o rođenju djeteta ili neki drugi motivi.

Izrada personaliziranih zidnih ukrasa, sad je moja nova zanimacija!

Personalizirani ukras za rođenje djetetaKutije za poklon ili uspomene izrađujem od MDF-a, a ukrase za zid od šperploče. Šperploča je tanka i lagana pa može biti zalijepljena na zidu ili vratima, ili visjeti na špagici.

Kombinacije ukrasa za zid su mnogobrojne te možete birati kakav ukras najviše odgovara osobi kojoj poklanjate, odnosno slavlju kojem je zidni ukras namijenjen. U mojoj galeriji ukrasa pogledajte ponudu i kombinirajte!

Odaberite oblik slova, i druge manje motive za dječake ili djevojčice, krstitke ili rođenje djeteta. Obzirom na velik izbor motiva, Box4All ukrasi za zid idealan su poklon kojim ćete raznježiti obitelj ili prijatelje.

Ručno izrađeni ukrasi za zid

Box4All poklon kutije i ukrasi za zid ručno su izrađeni od kvalitetnih materijala, MDF-a ili šperploče, ručno obojani i dekorirani po željama klijenata.

Upotrebom najkvalitetnijih materijala osiguravam kvalitetu zidnih ukrasa, koji će sigurno će čuvati uspomene na najdraže trenutke, duže vrijeme.